24/06/2024

Zanzibar hoteli su zaista raznoliki i predivni

4 min read
zanzibar-hoteli

Ako tražite atraktivnu egzotičnu destinaciju, odličan je izbor Zanzibar hoteli su tamo zaista kvalitetni, a sigurno ćete se zaljubiti u more plavo-zelene boje te predivne plaže, koji su karakteristične za ovaj afrički otok. Osim toga otok nudi i puno zanimljivih točaka za istraživanje. Nešto posebno je glavni grad Stone town u kojem se miješaju različite kulture. U Jozani šumi naći čete endemsku vrstu slatkih majmuna i uživati u pogledu na stotine i tisuće tropskih biljaka. A na Prison island srest čete stare kornjače te saznati puno o zanimljivoj historiji ovog malog otoka.

Osim toga boravišta su na ovom afričkom otoku stvarno različita. Tako ćete naći u Zanzibaru hotele visokih i nekoliko nižih kategorija, velike resorte, pa čak i manje kuće uz plažu ili druga intimna atraktivna boravišta. Ako izaberete provjerene namještaje, sigurno nećete pogriješiti, zato samo hrabro sa pitanjima.

luksuzni-zanzibar-hoteli

 

Royal Zanzibar Beach Resort: luksuzan boravak u stilu

Ako tražite Royal Zanzibar Beach Resort, naći čete ga u blizini grada Nungwi. To je jedan od najomiljenijih turističkih predjela otoka, koji se nalazi u blizini glavnog grada Stone town. A kompleks ima svega 16 soba. Boravište nalazi se u blizini restorana, barova i trgovine, a nudi 5 različitih tipova soba. U ponudi Allinclusive.hr možete izabrati jako lijepo uređenu superior sobu veliku 78 m², sa balkonom i klimom te bračnim krevetom. Isto tako je na volju takva soba sa dva kreveta. Obe gledaju na bazen. A ako više volite pogled na more, onda izaberite superior deluxe sobu, koja ima još ljepšu opremu, isto je velika kao superior soba ali nudi pogled na more. I tu možete izabrati umjesto bračnog kreveta varijantu sa dva kreveta.

royal-zanzibar-beach-resort

Kompleks inače nudi i sobu suita ocean. Ona je nekoliko veća, velika je 96 m², i ima balkonom sa pogledom na more.
Boravište nalazi se uz predivnu pješčanu plažu, a u blizini nalazi se i koraljni greben. Kompleks nudi bogatu dodatnu ponudu. Boravište okruženo je tropskim vrtom, velikim osam hektara. Tamo možete se opustiti uz šetnju i predivne mirise tropskih biljki. Očekuje vas čak 4 bazena i zona za fitness na otvorenom. Uživate ćete u njihovom spa centru, a nude i različitu sportsku ponudu.
Kompleks će vas oduševiti i odličnom kulinarskom ponudom. Imaju čak 3 restorana. A nude i animaciju uz glazbu, plesne izvedbe te ostalu večernju zabavu.

Ljubitelji arapskog stila izaberite Opera hotel Zanzibar

Opera hotel Zanzibar je nekoliko veći kompleks od Royal Zanzibar Beach Resorta sa malo više soba. Opremljen je u modernom arapskom stilu. Sobe su predivne, velike i svijetle. A pogled iz njih se otvara ili na veliki bazen ili na tropski vrt. To znači, da možete da uživate uz bazenski kompleks ili otići na laganu šetnju tropskim vrtom. Sobe koje nude su: standardna, superior, superior twin, deluxe soba i deluxe soba sa privatnim balkonom. Osim velikog bazena i tropskog vrta nude i vlastiti spa sa različitim tretmanima. A kompleks stoji u ribarskom selu Nungwi, samo pet minuta šetnje od predivne plaže, okružene tirkiznim morem. Glavni grad otoka je udaljen oko 55 km.

Pearl beach resort Zanzibar sa čak dvije privatne plaže

Pearl beach resort Zanzibar je boravišni kompleks sa 5 zvjezdica. Ljubitelji lijepih plaža ovdje ćete zaista uživati, jer nudi čak dvije privatne plaže. A uz dvije plaže oni nude i bazen sa barom, gdje mogu da se opuste oni kojim to više odgovara. Restoran je u ovom boravištu zaista spektakularan, jer se nalazi na vrhu pećine i tako nudi panoramski pogled na bližnji Indijski ocean i predivni koraljni greben.

U kompleksu su na volju tri vrste soba. Sve su opremljene u tipičnom afričkom stilu i već zbog toga su stvarno nešto posebno. A neke od njih imaju i pogled na more.
Boravište naći čete na poluotoku Michamvi, koji se nalazi jedno 65 kilometra od „Kamenog grada“ (Stone Town), glavnog grada otoka. Zbog pozicije kompleksa možete bez prevelike muke pretražiti i puno atraktivnih točki otoka o kojim smo vam pričali.

pearl-beach-resort-zanzibar

Paradise beach resort Zanzibar za ljubitelje idiličnih pješčanih plaža

Ovaj kompleks naći ćete na istočnom dijelu otoka. Nalazi se praktično na idiličnoj plaži, u koju ćete se zaljubiti zbog bijelog pijeska i plavo-zelenog toplog mora. On je najveći od istaknutih boravišta, jer ima čak 96 različitih soba. Sobe su dobre kako za parove tako i za obitelji i grupe. Naime, osim običnih varijanti oni nude i bungalove te family sobe.
Ako tražite standardne sobe za parove ili manje obitelji, onda možete birati između standardnih soba, suita, luksuznih soba i premium soba. Baš sve su lijepo uređene i dovoljno velike za pravi ugođaj. Imaju besplatni wi-fi, a opremljene su više-manje u afričkom stilu.

Na području kompleksa naći čete dva bazena za odrasle te jednog za djecu. Kompleks nudi i puno predivnih barova. Jedan od njih – Lounge bar – nudi čak panoramski pogled na tirkizno more. Kompleks nudi i wellness te spa tretmane i mnogo drugih aktivnosti za sve – odrasle i djecu. U Zanzibaru hoteli su zaista dobri, zato možete pored ovih prijedloga izabrati i koje drugo boravište. Potrudit ćemo se, da vam pomognemo naći takvog, koji će vam biti najviše pisan na kožu.

paradise-beach-resort-zanzibar

About Author

More Stories

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.