24/06/2024

Ženski kupaći kostimi u kojim čete se osjećati dobro

4 min read
zenski-kupaci-kostimi

Ženski kupaći kostimi su obavezna oprema svake žene kada dođe ljeto nezavisno od toga dali obožavate izlete na plažu ili najradije svoje vrijeme provodite na bazenima. Dali izabrati dvodijelni kupaći kostim ili jednodijelni model zavisi od više faktora. Po najviše od vaših želja i osjećaja, a uz to važnu ulogu igra i vaš oblik tijela. Na kraju krajeva, gdje god da provodite ljeto, sigurno želite biti zapažene i privlačne.

Jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim: koji je pravi za vas?

Najprije pitajte se u kakvom modelu vi se najbolje osjećate, jer je to najvažniji faktor. Ali ako vas zanima šta kažu modni gurui, onda su dvodijelni modeli najbolji odabir za žene sa tijelom u obliku pješčanog sata ili za one koje su sportski građene. Za žene sa tijelom u obliku jabuke ili kruške bolji odabir su, kažu, jednodijelni modeli.

Žene koje imaju tijelo u obliku pješčanog sata stvarnu su sretnice, jer baš ovaj oblik važi za idealnog. Oblik pješčanog sata karakteriziraju veće grudi ili bar takve, koje su jednako široke kao kukovi, tanak struk i malo jača bedra. Takvom obliku tijela u stvari odgovara bilo koji model ljetne odječe ali dosta puta takav oblik tijela zahtjeva različite brojeve za gornji te donji dio, tako je dobro izabrati model kojeg možete sastaviti sami. Takvim ženama dobro stoje modeli različitih boja i uzorka.

zenski-kupaci-kostimi-grudnjac

Sportski građene žene imaju obično malo šira ramena, manje grudi, ravan trbuh i uske kukove. Za takav oblik tijela karakteristične su i vitke noge ili čak takve pune mišića. Ženski kupaći kostimi koji najviše odgovaraju takvom obliku tijela, su jednostavni bikiniji. Oni mogu biti jednobojni ili dopunjeni različitim uzorcima.

Žene koje imaju tijelo u obliku jabuke imaju uža ramena, prosječno velike grudi, tanke noge te malo više obloga na trbuhu. Takvim ženama najbolje odgovaraju jednodijelni modeli sa atraktivnim tiskom, kao što je cvjetni uzorak, koji sakrije one dijelove koji su malo više problematični. A ako izaberu dvodijelni kupaći kostim najbolje je odabrati takvog sa gaćicama koje imaju visok struk.
Za oblik kruške karakteristični su uska ramena, male grudi, uzak struk i veća stražnjica te jaka bedra. Ove žene vole nositi jednodijelne modele.

Ali ako se odluče za dvodijelne modele, neka odaberu upadljiviji gornji dio sa dodatcima, kao što su resice i volani, da na takav način pozornost preusmjere iz donjeg na gornji dio tijela. Ako izaberete takav model sa upadljivim gornjim dijelom bolje je da izaberete jednobojne modele, da ne bude svega previše.enodijelni-kupaci-kostim

Kupači kostim za trudnice mora biti pre svega udoban

Kada žena zatrudni vrlo važna za nju postane udobnost. To znači, da mora biti takva i odjeća za kupanje. U prvim mjesecima trudnoće svejedno ne treba komplicirati. Tada može trudnica nositi bilo koji kroj odječe za kupanje, samo da se u njoj dobro osjeća. Naime, u prvih nekoliko mjeseci trbuh se samo nazire.

A kasnije u trudnoći trudnice obično više vole jednodijelne modele, po najviše baš posebno krojene kupače kostime za trudnice iako to nije pravilo. U svakom slučaju po najprije slušajte sebe i svoje osjećaje. Ali vjerojatno vašem novom obliku tijela više će odgovarati kupači kostimi za trudnice u jednoj boji ili sa manjim uzorkom. Veliki uzorci naime mogli bi vas još raširiti.

Ženski kupaći kostimi za svaki ukus

U trgovinama Mana naći čete različite modele odjeće za kupanje. Na volju su kako jednodijelni tako i dvodijelni kupaći kostimi. Možete izabrati klasične modele sa odgovarajućim donjim i gornjim dijelom. To znači, da su oba dijela jednakog izgleda i jednake veličine. Vrlo omiljeni su jednobojni dvodijelni modeli u različitim bojama, sa gaćicama klasičnog kroja te grudnjakom sa podstavljenim košaricama i podesivim naramenicama. Ovaj model moguće je dobiti u različitim bojama, kao što su crna i tamno roze. Sličan model je inače moguće dobiti i sa grudnjakom koji nema podstavljene košarice.

Druga alternativa je model sa gaćicama klasičnog kroja koje se sa strane veže sa trakom te grudnjakom koji se trakom veže oko vrata. I ove modele moguće je dobiti u različitim bojama.
Još veći izbor vas čeka ako izaberete različiti gornji i donji dio koje možete međusobno kombinirati po svojoj volji. Možete izabrati klasični kroj gaćica koji je dostupan u puno različitih boja, a na volju su i modeli sa malo višim strukom, isto tako u različitim bojama.dvodijelni-kupaci-kostim

Ako više volite bikinije ili klasične gaćice koje su dopunjene trakama za vezanje, onda je izbor zaista velik. Osim jednobojnih modela možete izabrati i takve sa atraktivnim uzorcima kao što su tačke i tropsko cvijeće te palme. Vrlo popularne su i gaćice s visokim strukom koje su sa strane malo nakupljene. Dostupne su u različitim bojama i uzorcima.
Velik izbor je i kod gornjih dijelova, gdje su na volju takvi na vezanje ili na naramenice, različitih boja i uzorka te modela.

A i ako više volite jednodijelne modele izbor je zanimljiv. Vrlo atraktivan model je takav s ušivenom potporom u košaricama, a tkanina je blago nabrana po cijeloj površini modela. Ovaj model veže se trakom oko vrata i možete ga dobiti u jednoj boji ili atraktivnim cvjetnim tirkiznim uzorkom. Ženski kupaći kostimi su dostupni u brojevima sve od S do XXL, neki modeli čak u broju XXXL, tako da može stvarno svaka žena naći nešto za sebe.

 

 

About Author

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.